Vereniging van Eigenaren

Projectmatige renovatie en vervanging van gevelelementen is specialistenwerk. Iets dat u niet zomaar aan iemand  overlaat. U zoekt daarvoor een betrouwbare partner, die zijn afspraken nakomt.

Zo’n partner zijn wij   ROMIJN KOZIJN.NL.

Als geen ander weten wij wat werken in bewoonde woningen inhoudt. Een zorgvuldige planning is essentieel, maatwerk voor iedere woning en het laatste kozijn moet net zo mooi afgewerkt zijn als het eerste kozijn.

 

Met ruim 20 jaar ervaring mag u dat van ons verwachten. Wij hebben een indrukwekkende referentielijst opgebouwd, stuk voor stuk maatwerk, in kunststof en aluminium. Dit alles met behoud van de oorspronkelijke uitstraling, maar met de techniek van vandaag (zie tabblad foto’s).

Naast vakmanschap en aantoonbare ervaring bent u bij ROMIJN KOZIJN.NL  aan het juiste adres voor deskundig en betrouwbaar advies. Want net als iedere woning maatwerk is, dient ook het advies vooraf maatwerk te zijn. Rekening houdend met alle wensen, eisen, budget en  oorspronkelijke uitstraling. Maar bovenal een realistisch en haalbaar advies waar wij achter staan. Wij komen graag bij uw vergadering of bijeenkomst langs met een speciaal door ons ingerichte bestelauto om u alle toepassingen, kleuren, materialen en afwerkings-details te tonen. Zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

 

Onze werkprocedures, van planning tot oplevering en van werkvoorbereiding tot plaatsing, maken wij inzichtelijk voor u. Een overzichtelijk traject, waarin iedereen op de hoogte is van de laatste stand van zaken. Hierdoor komt niemand voor verrassingen te staan.